Bedrijfsprofiel

DeBedrijfsfotograaf.nl is een Barendrechtse onderneming van Vincent van Buren en onderdeel van PartyGarant. Het bedrijf staat sinds 1996 ingeschreven bij de KvK.

Ik, Vincent van Buren, ben een ervaren en gediplomeerd vakman. Ik heb fotograferen als vak aan de Fotovakschool te Boxtel gestudeerd. In 2008 heb ik mijn diploma Vakfotograaf gehaald. Geen uit de hand gelopen hobby, maar een vak dat ik met grote passie en toewijding beoefen.

U profiteert met DeBedrijfsfotograaf.nl van twintig jaar ondernemerservaring. Onze nog steeds groeiende tevreden klantenkring uit de brede reikwijdte van de Randstad, ging u daarin al voor.

Als DeBedrijfsfotograaf.nl richt ik mij op de zakelijke markt. Het fotograferen van producten en zakelijke opdrachten, vormden tijdens mijn studie al de rode draad in de opleiding. De grote kracht en het onderscheidend vermogen van DeBedrijfsfotograaf.nl is de combinatie van hoogwaardig fotovakwerk en de organisatie van feestelijke activiteiten: catering, eigen studio, vervoer en visagie. Dit allemaal zonder dat u zich daar ook maar één tel zorgen over hoeft te maken. Ontzorging op het hoogste niveau!